Разсадник: резници, почвени растения, Р9, плодни храсти, младост иглолистни, широколистни храсти, подплашници

разсадници от разсадници 01
разсадници от разсадници 01
разсадници от разсадници 01

Разсадникът, създаден през 2011 г. с намерение да произвежда широколистни и иглолистни младежи, е продължение на семейните традиции. Разглеждаме разсадника на площ от 10 ха, от които 3 ха са контейнерни култури, а останалата част са наземни разсадници за декоративни дървета и храсти и разсадници. Детската стая се намира в детския басейн в общината на Конзола, 2 часа пътища от границата с Украйна и Беларус.

Предлагаме най -високо качество на младите хора в контейнери P9. Това е продукт, предназначен за по -нататъшно производство, снабден с подходящ субстрат с начална доза тор.

Предлагаме:
- млад декоративен материал в контейнери P9 за по -нататъшно производство,
- млад плодов материал в контейнери P9 за по -нататъшно производство, включително боровинки, камчатски плодове, боровинки, цариградско грозде, касис и актинидии
- отглеждани иглолистни и широколистни материали от земята (борове, смърчове, туи и алейни дървета). - вкоренени резници в многопластови плочи - само при поискване. Приемаме поръчки до края на юни всяка година.

90% разсад в контейнери P9 идват от собствено производство. Ние купуваме някои от растенията, главно лицензирани сортове, от холандски разсадници, холандската разсадник Kortmann miniplant b.v. От година на година увеличаваме производството и въвеждаме нови сортове. Собственикът на детската стая е член на Полската асоциация на разсадниците.

 Нова оферта


разсадници от разсадници 01 разсадници от разсадници 02 разсадници от разсадници 04 разсадници от разсадници 05 разсадници от разсадници 06 разсадници от разсадници 07 разсадници от разсадници 09 разсадници от разсадници 10 разсадници от разсадници 11 разсадници от разсадници 12 sadzonki 13 sadzonki 14 sadzonki 15 sadzonki 16 sadzonki 17 sadzonki 18
Всяка година ние предлагаме много нови продукти на нашата оферта, включително нови сортове хортензии, хедер, пилис, калин и много други.

 разсад в контейнери


разсад в контейнери 13 разсад в контейнери 14 разсад в контейнери 15 разсад в контейнери 16 разсад в контейнери 17 разсад в контейнери 18 разсад в контейнери 19 разсад в контейнери 20 разсад в контейнери 23 разсад в контейнери 24
разсад в контейнери

 Нашата засаждане на растителни резници


sadzonki 19 sadzonki 20 sadzonki 23 sadzonki 24 sadzonki 23 sadzonki 24 sadzonki 23 sadzonki 24
Камчатка Бери 01 Камчатка Бери 02 Камчатка Бери 03 Камчатка Бери 04
засаждане на растителни резници

 Информация за връзка

Realizacja: aktru.pl autor portalu polagro.ru
Top.Mail.Ru
Top.Mail.Ru